Wie is Jos de Winter

Ik ben Jos de Winter. In november 1960 ben ik geboren in Heiloo. Op de foto ziet u mij met mijn vrouw Carla waarmee ik in 1987 getrouwd ben, en onze dochter Benck die in januari 2003 is geboren.


In 1985 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 1990 als manueel therapeut. Na de basisopleiding voor haptonomie en het behalen van het internationale diploma voor manuele therapie ben ik in 2007 afgestudeerd als osteopaat aan het International College of Osteopathy. Daarnaast heb ik de twee-jarige opleiding 'Osteopathie bij kinderen en baby's' gevolgd. Ik ben erkend en aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en mag sindsdien de titel DO-MRO voeren.


Ik heb gekozen voor de osteopathie omdat een osteopaat de klachten van een patiënt vanuit meer gezichtspunten benadert. Dit biedt meer inzicht in de klachten en ontstaanswijze. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden voor therapie. Deze manier van werken biedt de patiënt meer kans op afname van de klachten en schenkt mij daardoor meer voldoening in mijn werk.